Turntable IT Solutions
Turntable IT Solutions
       Första sidan | Undersökningar | Nyhetsbrev | Personlighetssanalys | Kontakt | Login
Turntable IT Solutions
 

SÅ FUNKAR DET
Denna sida beskriver tillvägagångssättet som krävs för att skapa en online undersökning med Turntable IT Solutions och komma online så snabbt som möjligt.

Steg 1. Förbered din undersökning
Det första steget är att skriva din frågor. Skriv ned dem i ett Microsoft Word eller textdokument. Klicka på någon av "Frågedokumenten" nedan för att se hur enkelt du kan skriva dina frågor. Klicka därefter på motsvarande "Online Undersökningar" för att se hur den ser ut online. "Resultat" sidan visar dessutom hur resultatet från motsvarande undersökning ser ut.

Online Undersökningar
Resultat
Frågedokument

Employee Satisfaction
Salary Evaluation
Company Evaluation
Adventure travels - A study of the Swedish customer profile
Hotellkriterier


Steg 2. Skicka in dina frågor
Så fort som du har skrivit klart dina frågor och dubbelkollat så att allt stämmer med vad du exakt vill se på din undersökningssida mailar du dina undersökningsfrågor till "survey (snabel-a) turntable (punkt) se" tillsammans med dina kontaktuppgifter och eventuellt meddelande.

Steg 3. Testa din undersökningssida
Inom 24 timmar efter att du skickat in din begäran kommer din undersökningssida att finnas online på vår hemsida för dig att testa. Du kommer att få ett email som berättar hur du får access till din undersökningssida. Detta email innehåller dessutom användarnamn och lösenord och en beskrivning om hur du kommer åt resultaten från din undersökning.

Step 4. Betalning
Så snart som din undersökningssida har blivit lagd online krävs betalning inom två (2) bankdagar till Turntable IT Solutions bankgirokonto (information i informationsemail). Detta för att inte inaktivera undersökningen och resultatsidan.

Steg 5. Distribution av din undersökning
Att distribuera din undersökning är mycket enkelt. Genom att bifoga länken till din undersökning med ett email kommer dina kunder att enkelt kunna klicka på denna länk som då öppnar sig i en webbläsare där de kan genomföra undersökningen. 
Turntable IT Solutions
Turntable IT Solutions